Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19847
Title: คุณภาพเนื้อเพื่อการบริโภคของไก่กระดูกดำ และไก่เบรสที่เลี้ยงด้วยอาหารไก่ไข่ = Eating quality of black-boned and bresse chickens fed with laying hen diet / ศุภศิษฏ์ บุญนวล
Authors: ศุภศิษฏ์ บุญนวล
Authors: ศุภศิษฏ์ บุญนวล
Keywords: ไก่เนื้อ -- การเลี้ยง;เนื้อไก่
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว 636.513 ศ468ค
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1422290
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19847
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0350sb_tpg.pdf185.83 kBAdobe PDFView/Open
anim0350sb_abs.pdf223.98 kBAdobe PDFView/Open
anim0350sb_con.pdf225.97 kBAdobe PDFView/Open
anim0350sb_ch1.pdf230.09 kBAdobe PDFView/Open
anim0350sb_ch2.pdf7.28 MBAdobe PDFView/Open
anim0350sb_ch3.pdf494.34 kBAdobe PDFView/Open
anim0350sb_ch4.pdf1.66 MBAdobe PDFView/Open
anim0350sb_ch5.pdf668.62 kBAdobe PDFView/Open
anim0350sb_ch6.pdf182.41 kBAdobe PDFView/Open
anim0350sb_bib.pdf444.92 kBAdobe PDFView/Open
anim0350sb_app.pdf241.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.