Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19090
Title: | ผลของการปรับวัตถุแห้ง และการใช้สารเสริม ต่อกระบวนการหมักและคุณค่าทางโภชนะของเปลือกและซังข้าวโพดหวานหมักในโคนม / สตางค์ ภูมิสุทธาผล |
Authors: | สตางค์ ภูมิสุทธาผล |
Authors: | สตางค์ ภูมิสุทธาผล |
Keywords: | โคนม -- อาหาร;อาหารสัตว์;ข้าวโพดหวาน;การหมัก |
Issue Date: | 2543 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2543 |
Gov't Doc #: | ว 636.2142 ส142ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1272588 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19090 |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
anim1043sp_tpg.pdf | 75.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1043sp_abs.pdf | 149.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1043sp_con.pdf | 150.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1043sp_ch1.pdf | 86.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1043sp_ch2.pdf | 785.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1043sp_ch3.pdf | 543.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1043sp_ch4.pdf | 663.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1043sp_ch5.pdf | 100.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1043sp_bib.pdf | 194.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1043sp_app.pdf | 269.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.