Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19090
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสตางค์ ภูมิสุทธาผลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:48:31Z-
dc.date.available2014-09-18T04:48:31Z-
dc.date.issued2543en_US
dc.identifier.govdocว 636.2142 ส142ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1272588en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19090-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2543en_US
dc.subjectโคนม -- อาหารen_US
dc.subjectอาหารสัตว์en_US
dc.subjectข้าวโพดหวานen_US
dc.subjectการหมักen_US
dc.titleผลของการปรับวัตถุแห้ง และการใช้สารเสริม ต่อกระบวนการหมักและคุณค่าทางโภชนะของเปลือกและซังข้าวโพดหวานหมักในโคนม / สตางค์ ภูมิสุทธาผลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim1043sp_tpg.pdf75.86 kBAdobe PDFView/Open
anim1043sp_abs.pdf149.84 kBAdobe PDFView/Open
anim1043sp_con.pdf150.97 kBAdobe PDFView/Open
anim1043sp_ch1.pdf86.43 kBAdobe PDFView/Open
anim1043sp_ch2.pdf785.48 kBAdobe PDFView/Open
anim1043sp_ch3.pdf543.49 kBAdobe PDFView/Open
anim1043sp_ch4.pdf663.91 kBAdobe PDFView/Open
anim1043sp_ch5.pdf100.17 kBAdobe PDFView/Open
anim1043sp_bib.pdf194.82 kBAdobe PDFView/Open
anim1043sp_app.pdf269.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.