Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19090
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สตางค์ ภูมิสุทธาผล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T04:48:31Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T04:48:31Z | - |
dc.date.issued | 2543 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 636.2142 ส142ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1272588 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19090 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2543 | en_US |
dc.subject | โคนม -- อาหาร | en_US |
dc.subject | อาหารสัตว์ | en_US |
dc.subject | ข้าวโพดหวาน | en_US |
dc.subject | การหมัก | en_US |
dc.title | ผลของการปรับวัตถุแห้ง และการใช้สารเสริม ต่อกระบวนการหมักและคุณค่าทางโภชนะของเปลือกและซังข้าวโพดหวานหมักในโคนม / สตางค์ ภูมิสุทธาผล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
anim1043sp_tpg.pdf | 75.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1043sp_abs.pdf | 149.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1043sp_con.pdf | 150.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1043sp_ch1.pdf | 86.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1043sp_ch2.pdf | 785.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1043sp_ch3.pdf | 543.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1043sp_ch4.pdf | 663.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1043sp_ch5.pdf | 100.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1043sp_bib.pdf | 194.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1043sp_app.pdf | 269.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.