Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18608
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorยงยุทธ ข้ามสี่en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:45:07Z-
dc.date.available2014-09-18T04:45:07Z-
dc.date.issued2535en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 635.52 ย126ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1127965en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18608-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2535en_US
dc.subjectผักกาดหอม -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectอุณหภูมิen_US
dc.subjectผักกาดหอม -- การขนส่งen_US
dc.titleผลของการลดอุณหภูมิหลังเก็บเกี่ยวและสภาพการเก็บรักษาที่มีต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของผักกาดหอมห่อ / ยงยุทธ ข้ามสี่en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort0335yk_tpg.pdf1.48 MBAdobe PDFView/Open
hort0335yk_abs.pdf2.46 MBAdobe PDFView/Open
hort0335yk_con.pdf2.44 MBAdobe PDFView/Open
hort0335yk_ch1.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open
hort0335yk_ch2.pdf14.31 MBAdobe PDFView/Open
hort0335yk_ch3.pdf7.33 MBAdobe PDFView/Open
hort0335yk_ch4.pdf21.85 MBAdobe PDFView/Open
hort0335yk_ch5.pdf1.45 MBAdobe PDFView/Open
hort0335yk_bib.pdf4.53 MBAdobe PDFView/Open
hort0335yk_app.pdf20.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.