Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/14067
Title: ปัจจัยที่มีผลต่อการบริโภคอาหารฟาสต์ฟู้ดและภาวะโภชนาการของนักเรียนระดับมัธยมศึกษา = Factors affecting fast food consumption and nutritional status of secondary school students / พิมพร รุจิรกุล
Authors: พิมพร รุจิรกุล
Authors: พิมพร รุจิรกุล
Keywords: ฟาสต์ฟู้ต -- แง่โภชนาการ;นักเรียนมัธยมศึกษา -- โภชนาการ
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว/ภน 641.57 พ366ป
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1495477
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/14067
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0550pr_tpg.pdf455.66 kBAdobe PDFView/Open
nutr0550pr_abs.pdf467.64 kBAdobe PDFView/Open
nutr0550pr_con.pdf463.75 kBAdobe PDFView/Open
nutr0550pr_ch1.pdf541.23 kBAdobe PDFView/Open
nutr0550pr_ch2.pdf1.19 MBAdobe PDFView/Open
nutr0550pr_ch3.pdf520.31 kBAdobe PDFView/Open
nutr0550pr_ch4.pdf830.07 kBAdobe PDFView/Open
nutr0550pr_ch5.pdf734.3 kBAdobe PDFView/Open
nutr0550pr_bib.pdf523.22 kBAdobe PDFView/Open
nutr0550pr_app.pdf1.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.