Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/14067
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพิมพร รุจิรกุลen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:47:23Z-
dc.date.available2014-09-17T09:47:23Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 641.57 พ366ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1495477en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/14067-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectฟาสต์ฟู้ต -- แง่โภชนาการen_US
dc.subjectนักเรียนมัธยมศึกษา -- โภชนาการen_US
dc.titleปัจจัยที่มีผลต่อการบริโภคอาหารฟาสต์ฟู้ดและภาวะโภชนาการของนักเรียนระดับมัธยมศึกษา = Factors affecting fast food consumption and nutritional status of secondary school students / พิมพร รุจิรกุลen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0550pr_tpg.pdf455.66 kBAdobe PDFView/Open
nutr0550pr_abs.pdf467.64 kBAdobe PDFView/Open
nutr0550pr_con.pdf463.75 kBAdobe PDFView/Open
nutr0550pr_ch1.pdf541.23 kBAdobe PDFView/Open
nutr0550pr_ch2.pdf1.19 MBAdobe PDFView/Open
nutr0550pr_ch3.pdf520.31 kBAdobe PDFView/Open
nutr0550pr_ch4.pdf830.07 kBAdobe PDFView/Open
nutr0550pr_ch5.pdf734.3 kBAdobe PDFView/Open
nutr0550pr_bib.pdf523.22 kBAdobe PDFView/Open
nutr0550pr_app.pdf1.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.