Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13763
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจิรัฐยา คำภีระบุรีen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:45:11Z-
dc.date.available2014-09-17T09:45:11Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 612.3 จ3711ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1370206en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13763-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectโภชนาการ -- เชียงใหม่en_US
dc.subjectบริโภคกรรม -- เชียงใหม่en_US
dc.subjectกระดูกสันหลังen_US
dc.titleผลการให้โภชนศึกษาต่อความรู้และพฤติกรรมเกี่ยวกับการบริโภคอาหาร ของผู้ป่วยที่ได้รับการผ่าตัดกระดูกสันหลัง = Effect of nutritional education on food consumption knowledge and behavior of patients receiving spinal cord operation / จิรัฐยา คำภีระบุรีen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0948jk_tpg.pdf466.63 kBAdobe PDFView/Open
nutr0948jk_abs.pdf216.32 kBAdobe PDFView/Open
nutr0948jk_con.pdf206.29 kBAdobe PDFView/Open
nutr0948jk_ch1.pdf181.42 kBAdobe PDFView/Open
nutr0948jk_ch2.pdf254.19 kBAdobe PDFView/Open
nutr0948jk_ch3.pdf167.84 kBAdobe PDFView/Open
nutr0948jk_ch4.pdf189.43 kBAdobe PDFView/Open
nutr0948jk_ch5.pdf149.5 kBAdobe PDFView/Open
nutr0948jk_bib.pdf219.6 kBAdobe PDFView/Open
nutr0948jk_app.pdf213.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.