Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13755
Title: ความรู้และการปฏิบัติตามหลักสุขาภิบาลอาหาร ของผู้สัมผัสอาหารในร้านจำหน่ายอาหาร = Knowledge and practice in food sanitation of food handlers at food shops / เณริศา ใจแก้ว
Authors: เณริศา ใจแก้ว
Authors: เณริศา ใจแก้ว
Keywords: โภชนาการ -- แม่ฮ่องสอน;สุขาภิบาลอาหาร -- แม่ฮ่องสอน;ร้านอาหาร -- แม่ฮ่องสอน
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว/ภน 612.3 ณ573ค
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1370181
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13755
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0548nj_tpg.pdf293.43 kBAdobe PDFView/Open
nutr0548nj_abs.pdf252.21 kBAdobe PDFView/Open
nutr0548nj_con.pdf208.9 kBAdobe PDFView/Open
nutr0548nj_ch1.pdf148.23 kBAdobe PDFView/Open
nutr0548nj_ch2.pdf246.58 kBAdobe PDFView/Open
nutr0548nj_ch3.pdf143.36 kBAdobe PDFView/Open
nutr0548nj_ch4.pdf211.66 kBAdobe PDFView/Open
nutr0548nj_ch5.pdf179.46 kBAdobe PDFView/Open
nutr0548nj_bib.pdf151.1 kBAdobe PDFView/Open
nutr0548nj_app.pdf414.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.