Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13679
Title: | การเปรียบเทียบคุณค่าทางโภชนการในตำรับอาหารล้านนาโดยวิธีการวิเคราะห์ทางเคมีและการคำนวณจากตารางคุณค่าทางโภชนาการของอาหารไทย = Comparison of nutritive values between chemical analysis and calculation from Thai food composition table / ประภาพรรณ กันธรักษา |
Authors: | ประภาพรรณ กันธรักษา |
Authors: | ประภาพรรณ กันธรักษา |
Keywords: | อาหารไทย (ภาคเหนือ);การปรุงอาหาร -- ไทย (ภาคเหนือ);โภชนาการ |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547 |
Gov't Doc #: | ว/ภน 641.595936 ป17116ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1347482 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13679 |
Appears in Collections: | GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nutr0447pk_tpg.pdf | 636.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0447pk_abs.pdf | 456.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0447pk_con.pdf | 449.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0447pk_ch1.pdf | 502.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0447pk_ch2.pdf | 1.15 MB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0447pk_ch3.pdf | 515.51 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0447pk_ch4.pdf | 695.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0447pk_ch5.pdf | 639.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0447pk_bib.pdf | 468.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0447pk_app.pdf | 8.9 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.