Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13679
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ประภาพรรณ กันธรักษา | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T09:44:33Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T09:44:33Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 641.595936 ป17116ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1347482 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13679 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547 | en_US |
dc.subject | อาหารไทย (ภาคเหนือ) | en_US |
dc.subject | การปรุงอาหาร -- ไทย (ภาคเหนือ) | en_US |
dc.subject | โภชนาการ | en_US |
dc.title | การเปรียบเทียบคุณค่าทางโภชนการในตำรับอาหารล้านนาโดยวิธีการวิเคราะห์ทางเคมีและการคำนวณจากตารางคุณค่าทางโภชนาการของอาหารไทย = Comparison of nutritive values between chemical analysis and calculation from Thai food composition table / ประภาพรรณ กันธรักษา | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nutr0447pk_tpg.pdf | 636.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0447pk_abs.pdf | 456.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0447pk_con.pdf | 449.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0447pk_ch1.pdf | 502.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0447pk_ch2.pdf | 1.15 MB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0447pk_ch3.pdf | 515.51 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0447pk_ch4.pdf | 695.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0447pk_ch5.pdf | 639.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0447pk_bib.pdf | 468.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0447pk_app.pdf | 8.9 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.