Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13209
Title: การลดความแปรปรวนความเค็มของกระบวนการแช่จืดในการผลิตผักกาดดองกระป๋อง โดยเทคนิคซิกซ์ ซิกม่า = Saltiness variation reduction of soaking process in Canned Pickled Mustard Greens Manufacturing by Six Sigma Techniques / ปัทมา วงค์กาจ
Authors: ปัทมา วงค์กาจ
Authors: ปัทมา วงค์กาจ
Keywords: ผักกระป๋อง -- การผลิต;ความเค็ม
Issue Date: 2554
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554
Gov't Doc #: ว 338.175 ป338ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1492968
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13209
Appears in Collections:ENG: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.