Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13209
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปัทมา วงค์กาจ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T09:33:16Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T09:33:16Z | - |
dc.date.issued | 2554 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 338.175 ป338ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1492968 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13209 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 | en_US |
dc.subject | ผักกระป๋อง -- การผลิต | en_US |
dc.subject | ความเค็ม | en_US |
dc.title | การลดความแปรปรวนความเค็มของกระบวนการแช่จืดในการผลิตผักกาดดองกระป๋อง โดยเทคนิคซิกซ์ ซิกม่า = Saltiness variation reduction of soaking process in Canned Pickled Mustard Greens Manufacturing by Six Sigma Techniques / ปัทมา วงค์กาจ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | ENG: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enin0254pw_tpg.pdf | 488.92 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0254pw_abs.pdf | 453.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enin0254pw_con.pdf | 470.15 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0254pw_ch1.pdf | 547.44 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0254pw_ch2.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0254pw_ch3.pdf | 511.53 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0254pw_ch4.pdf | 1.23 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0254pw_ch5.pdf | 500.1 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0254pw_bib.pdf | 455.65 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enin0254pw_app.pdf | 584.27 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.