Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/10340
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ณัฐพล ภู่สว่าง | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T08:47:20Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T08:47:20Z | - |
dc.date.issued | 2555 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 338.6 ณ113ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1527412 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/10340 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555 | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมการผลิต -- ลำพูน | en_US |
dc.subject | กระเทียม -- การแปรรูป | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมกระเทียม | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมการเกษตร | en_US |
dc.title | การปรับปรุงผลิตภาพโดยเทคนิคการจัดสมดุลสายการผลิตกระเทียมเจียวของห้างหุ้นส่วนจำกัด คำธาราการ์ลิค แอนด์ โพรเซสฟูดส์ จังหวัดลำพูน = Productivity improvement by line balancing technique for fried garlic of Kamtara garlic and processed foods limited partnership, Lamphun Province / ณัฐพล ภู่สว่าง | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | BA: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
agip30855np_tpg.pdf | 1.81 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agip30855np_abs.pdf | 712.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip30855np_con.pdf | 1.66 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agip30855np_ch1.pdf | 987.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip30855np_ch2.pdf | 4.2 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agip30855np_ch3.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agip30855np_ch4.pdf | 12.61 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agip30855np_ch5.pdf | 1.64 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agip30855np_bib.pdf | 702.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip30855np_app.pdf | 3.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.