Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/9303
Title: | แนวทางการประยุกต์ระบบการจัดการความปลอดภัยของอาหารตามมาตรฐาน ISO 22000: 2005 ในการผลิตชาสมุนไพรขิงผสมชาเขียว ของบริษัท ชาระมิงค์ จำกัด = Guidelines on the application of food safety management system following ISO 22000:2005 in the production of ginger herbal green tea of Raming tea company limited / รุ่งฤทัย รังษี |
Authors: | รุ่งฤทัย รังษี |
Authors: | รุ่งฤทัย รังษี |
Keywords: | ไอเอสโอ 22000-2005;มาตรฐานการผลิต;อุตสาหกรรมเครื่องดื่ม -- มาตรฐานการผลิต |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 |
Gov't Doc #: | ว 658.562 ร429น |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1448978 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/9303 |
Appears in Collections: | BA: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
agim0851rr_tpg.pdf | 670.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0851rr_abs.pdf | 492.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0851rr_con.pdf | 479.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0851rr_ch1.pdf | 492.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0851rr_ch2.pdf | 642.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0851rr_ch3.pdf | 493.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0851rr_ch4.pdf | 642.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0851rr_ch5.pdf | 612.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0851rr_bib.pdf | 500.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0851rr_app.pdf | 905.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.