Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/8186
Title: ความรู้ของบุคลากรในมหาวิทยาลัยเชียงใหม่ ต่อผลิตภัณฑ์อาหารแปรรูปที่ผ่านกรรมวิธีการตัดแต่งพันธุกรรม = Knowledge of Chinag Mai University's personnel on food products undergoing biotechnology process / สุรพงษ์ ดีมาก
Authors: สุรพงษ์ ดีมาก
Authors: สุรพงษ์ ดีมาก
Keywords: มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ -- บุคลากร;อุตสาหกรรมแปรรูปอาหาร;การตัดแต่งพันธุกรรม;เทคโนโลยีชีวภาพ
Issue Date: 2547
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547
Gov't Doc #: ว/ภน 664.8 ส476ค
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1347322
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/8186
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mba0347sd_tpg.pdf201.18 kBAdobe PDFView/Open
mba0347sd_abs.pdf266.08 kBAdobe PDFView/Open
mba0347sd_con.pdf228 kBAdobe PDFView/Open
mba0347sd_ch1.pdf212.41 kBAdobe PDFView/Open
mba0347sd_ch2.pdf887 kBAdobe PDFView/Open
mba0347sd_ch3.pdf184.34 kBAdobe PDFView/Open
mba0347sd_ch4.pdf3.66 MBAdobe PDFView/Open
mba0347sd_ch5.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open
mba0347sd_bib.pdf178.29 kBAdobe PDFView/Open
mba0347sd_app.pdf410.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.