Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/8186
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุรพงษ์ ดีมากen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:47:34Z-
dc.date.available2014-09-17T07:47:34Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 664.8 ส476คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1347322en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/8186-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectมหาวิทยาลัยเชียงใหม่ -- บุคลากรen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมแปรรูปอาหารen_US
dc.subjectการตัดแต่งพันธุกรรมen_US
dc.subjectเทคโนโลยีชีวภาพen_US
dc.titleความรู้ของบุคลากรในมหาวิทยาลัยเชียงใหม่ ต่อผลิตภัณฑ์อาหารแปรรูปที่ผ่านกรรมวิธีการตัดแต่งพันธุกรรม = Knowledge of Chinag Mai University's personnel on food products undergoing biotechnology process / สุรพงษ์ ดีมากen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mba0347sd_tpg.pdf201.18 kBAdobe PDFView/Open
mba0347sd_abs.pdf266.08 kBAdobe PDFView/Open
mba0347sd_con.pdf228 kBAdobe PDFView/Open
mba0347sd_ch1.pdf212.41 kBAdobe PDFView/Open
mba0347sd_ch2.pdf887 kBAdobe PDFView/Open
mba0347sd_ch3.pdf184.34 kBAdobe PDFView/Open
mba0347sd_ch4.pdf3.66 MBAdobe PDFView/Open
mba0347sd_ch5.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open
mba0347sd_bib.pdf178.29 kBAdobe PDFView/Open
mba0347sd_app.pdf410.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.