Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/8186
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุรพงษ์ ดีมาก | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:47:34Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:47:34Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 664.8 ส476ค | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1347322 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/8186 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547 | en_US |
dc.subject | มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ -- บุคลากร | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมแปรรูปอาหาร | en_US |
dc.subject | การตัดแต่งพันธุกรรม | en_US |
dc.subject | เทคโนโลยีชีวภาพ | en_US |
dc.title | ความรู้ของบุคลากรในมหาวิทยาลัยเชียงใหม่ ต่อผลิตภัณฑ์อาหารแปรรูปที่ผ่านกรรมวิธีการตัดแต่งพันธุกรรม = Knowledge of Chinag Mai University's personnel on food products undergoing biotechnology process / สุรพงษ์ ดีมาก | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | BA: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mba0347sd_tpg.pdf | 201.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0347sd_abs.pdf | 266.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0347sd_con.pdf | 228 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0347sd_ch1.pdf | 212.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0347sd_ch2.pdf | 887 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0347sd_ch3.pdf | 184.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0347sd_ch4.pdf | 3.66 MB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0347sd_ch5.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0347sd_bib.pdf | 178.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0347sd_app.pdf | 410.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.