Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7896
Title: สภาวะการอบ ระยะความสุกที่เหมาะสมในการผลิต และอายุการเก็บรักษาผลหม่อนกึ่งแห้งพันธุ์เชียงใหม่ (Morus alba var. Chiang Mai) = Drying condition, optimal ripening stage in the production for semi-dried mulberry (Morus alba var. Chiang Mai) and its shelf life / ลัดดาวัลย์ ปาปิน
Authors: ลัดดาวัลย์ ปาปิน
Keywords: หม่อน -- การอบแห้ง
หม่อน -- การเก็บและรักษา
การสุก
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว 634.385 ล114ส
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424918
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7896
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0550lp_tpg.pdf461.42 kBAdobe PDFView/Open
food0550lp_abs.pdf482.83 kBAdobe PDFView/Open
food0550lp_con.pdf466.97 kBAdobe PDFView/Open
food0550lp_ch1.pdf474.15 kBAdobe PDFView/Open
food0550lp_ch2.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open
food0550lp_ch3.pdf491.99 kBAdobe PDFView/Open
food0550lp_ch4.pdf3.61 MBAdobe PDFView/Open
food0550lp_ch5.pdf449.12 kBAdobe PDFView/Open
food0550lp_bib.pdf521 kBAdobe PDFView/Open
food0550lp_app.pdf1.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.