Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7896
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ลัดดาวัลย์ ปาปิน | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:27Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:27Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.385 ล114ส | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424918 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7896 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | หม่อน -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | หม่อน -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | การสุก | en_US |
dc.title | สภาวะการอบ ระยะความสุกที่เหมาะสมในการผลิต และอายุการเก็บรักษาผลหม่อนกึ่งแห้งพันธุ์เชียงใหม่ (Morus alba var. Chiang Mai) = Drying condition, optimal ripening stage in the production for semi-dried mulberry (Morus alba var. Chiang Mai) and its shelf life / ลัดดาวัลย์ ปาปิน | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0550lp_tpg.pdf | 461.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550lp_abs.pdf | 482.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550lp_con.pdf | 466.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550lp_ch1.pdf | 474.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550lp_ch2.pdf | 1.2 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550lp_ch3.pdf | 491.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550lp_ch4.pdf | 3.61 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550lp_ch5.pdf | 449.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550lp_bib.pdf | 521 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550lp_app.pdf | 1.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.