Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7824
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพัทธ์ธีรา ศรีสวรรยาen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:21:40Z-
dc.date.available2014-09-17T07:21:40Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 664.84 พ114กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1521869en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7824-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectลำไย -- การอบแห้งen_US
dc.subjectลำไย -- การแปรรูปen_US
dc.subjectวิสาหกิจชุมชน -- ลำพูนen_US
dc.titleการจัดการแปรรูปลำไยของเครือข่ายวิสาหกิจชุมชนบ้านสันป่าเหียงเพื่อให้ได้มาตรฐานอาหารและยา ตำบลมะเขือแจ้ อำเภอเมือง จังหวัดลำพูน = Longan processing management of Ban San Pa Hiang community enterprises network for achieving Thai food and drug administration standards, Makhueajae Sub-district, Mueang District, Lamphun Province / พัทธ์ธีรา ศรีสวรรยาen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRI: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agext30355ps_tpg.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open
agext30355ps_abs.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open
agext30355ps_con.pdf1.91 MBAdobe PDFView/Open
agext30355ps_ch1.pdf1.32 MBAdobe PDFView/Open
agext30355ps_ch2.pdf8.51 MBAdobe PDFView/Open
agext30355ps_ch3.pdf2.63 MBAdobe PDFView/Open
agext30355ps_ch4.pdf16.46 MBAdobe PDFView/Open
agext30355ps_ch5.pdf3.15 MBAdobe PDFView/Open
agext30355ps_bib.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open
agext30355ps_app.pdf6.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.