Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
GRAD-Sciences and Technology: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 50 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
...
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Physico-chemical properties and cooking quality of freshly harvested paddy cv. Khao Dawk Mali 105 as affected by accelerated aging factors = สมบัติทางเคมีกายภาพและคุณภาพการหุงต้มของข้าวใหม่พันธุ์ขาวดอกมะลิ 105 เมื่อถูกทำให้เก่าด้วยปัจจัยการเร่งอายุ / Kraisri Pisithkul
Kraisri Pisithkul
2006
Application of Thermal properties to monitor chilling injury of mango fruit cv. Nam Dok Mai Si Thong = การใช้สมบัติทางความร้อนเฝ้าติดตามอาการสะท้านหนาวของมะม่วงน้ำดอกไม้สีทอง / Rachit Suwapanich
Rachit Suwapanich
2010
Anatomical and biochemical changes in sulphur dioxide treated longan fruit during storage at low temperature = การเปลี่ยนแปลงทางกายวิภาคและชีวเคมีของผลลำไยที่รมด้วยก๊าซซัลเฟอร์ไดออกไซด์ระหว่างเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำ / Wilasinee Chitbanchong
Wilasinee Chitbanchong
2010
Effects of high carbon dioxide pressure treatments on some biochemical and quality changes in longan fruit = ผลของการใช้คาร์บอนไดออกไซด์ความดันสูงต่อการเปลี่ยนแปลงทางชีวเคมีบางประการและคุณภาพของผลลำไย / Kallaya Withee
Kallaya Withee
2011
Synthesis of tungsten trioxide-doped zinc oxide nanoparticles by Flame spray pyrolysis and their applications = การสังเคราะห์อนุภาคนาโนซิงก์ออกไซด์ที่เจือด้วยทังสเทนไตรออกไซด์ โดยวิธีเฟลมสเปรย์ไพโรลิซิส และการประยุกต์ / Chawarat Siriwong
Chawarat Siriwong
2007
Microscopic anatomy and chemical components of normal and chilling injured longan fruit pericarps = จุลกายวิภาคและองค์ประกอบทางเคมีของเปลือกผลลำไยปกติและที่เกิดอาการสะท้านหนาว / Somkit Jaitrong
Somkit Jaitrong
2009
Effect of heat treatment on anatomical and biochemical changes in tangerine fruit peel during inffction of green mold and chilling injury = ผลของการใช้ความร้อนต่อการเปลี่ยนแปลงทางกายวิภาคและชีวเคมีของเปลือกผลส้มเขียวหวานระหว่างการเข้าทำลายของเชื้อราเขียวและการสะท้านหนาว / Sirisopha Inkha
Sirisopha Inkha
2011
Effects of Sodium Metabisulfite on postharvest quality of Vietnamese longan fruit cv. Long = ผลของโซเดียมเมแทไปซัลไฟต์ต่อคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของผลลำไยเวียดนามพันธุ์หล่อง / Le, Ha Hai
Le, Ha Hai
2008
Development of Chitosan/Methycellulose film for fresh-cut fruit = การพัฒนาฟิลม์ไคโตซาน/เมทิลเซลลูโลสสำหรับผลไม้สดหั่นชิ้น / Jurmkwan Sangsuwan
Jurmkwan Sangsuwan
2010
Development of method for quick measurement of moisture content of dried longan aril using electrical properties = การพัฒนาวิธีการวัดความชื้นเนื้อลำไยอบแห้งอย่างรวดเร็วโดยใช้สมบัติทางไฟฟ้า / Sanong Amaroek
Sanong Amaroek
Discover
Author
1
Aliyu Dantani Abdullahi
1
Amaralak Foopatthanakamol
1
Ampai Pornleesangsuwan
1
Anuyut Yootoum
1
Atcharaporn Ontawong
1
Augchararat Klongklaew
1
Burit kongmali
1
Chawarat Siriwong
1
Chayatip Suttiniyom
1
Chorpaka Phuangsri
.
next >
Subject
2
Fruit -- Postharvest technology
2
Longan
2
Nanoparticles -- Analysis
2
Nanoscience
2
Production
1
2´,4´dihydroxy-6´-methoxy-3´,5´-d...
1
Agricultural chemistry
1
Alkaline extraction
1
Anti-cervical cancer activity
1
Anti-fungal
.
next >
Date issued
21
2020 - 2024
21
2010 - 2019
8
2002 - 2009