Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28482
Title: Anatomical and biochemical changes in sulphur dioxide treated longan fruit during storage at low temperature = การเปลี่ยนแปลงทางกายวิภาคและชีวเคมีของผลลำไยที่รมด้วยก๊าซซัลเฟอร์ไดออกไซด์ระหว่างเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่ำ / Wilasinee Chitbanchong
Authors: Wilasinee Chitbanchong
Authors: Wilasinee Chitbanchong
Keywords: Longan -- Preservation;Longan -- Postharvest technology
Issue Date: 2010
Publisher: Chiang Mai : The Graduate School, Chiang Mai University, 2010
Gov't Doc #: Th 634.714 W664A
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1478613
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28482
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0310wc_tpg.pdf596.92 kBAdobe PDFView/Open
post0310wc_abs.pdf634.57 kBAdobe PDFView/Open
post0310wc_con.pdf635.92 kBAdobe PDFView/Open
post0310wc_ch1.pdf512.81 kBAdobe PDFView/Open
post0310wc_ch2.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open
post0310wc_ch3.pdf702.15 kBAdobe PDFView/Open
post0310wc_ch4.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open
post0310wc_ch5.pdf1.44 MBAdobe PDFView/Open
post0310wc_ch6.pdf2.6 MBAdobe PDFView/Open
post0310wc_ch7.pdf517.03 kBAdobe PDFView/Open
post0310wc_bib.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open
post0310wc_app.pdf493.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.