Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28478
Title: | Effect of heat treatment on anatomical and biochemical changes in tangerine fruit peel during inffction of green mold and chilling injury = ผลของการใช้ความร้อนต่อการเปลี่ยนแปลงทางกายวิภาคและชีวเคมีของเปลือกผลส้มเขียวหวานระหว่างการเข้าทำลายของเชื้อราเขียวและการสะท้านหนาว / Sirisopha Inkha |
Authors: | Sirisopha Inkha |
Authors: | Sirisopha Inkha |
Keywords: | Thermochemistry;Citrus sinensis;Hot water -- Thermal properties |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2009 |
Gov't Doc #: | Th 536 S619E |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1472142 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28478 |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0909si_tpg.pdf | 539 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0909si_abs.pdf | 495.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0909si_con.pdf | 490.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0909si_ch1.pdf | 429.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0909si_ch2.pdf | 893.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0909si_ch3.pdf | 800.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0909si_ch4.pdf | 9.84 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0909si_ch5.pdf | 424.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0909si_bib.pdf | 518.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0909si_app.pdf | 454 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.