Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28478
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSirisopha Inkhaen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:48:15Z-
dc.date.available2014-09-19T01:48:15Z-
dc.date.issued2009en_US
dc.identifier.govdocTh 536 S619Een_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1472142en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28478-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2009en_US
dc.subjectThermochemistryen_US
dc.subjectCitrus sinensisen_US
dc.subjectHot water -- Thermal propertiesen_US
dc.titleEffect of heat treatment on anatomical and biochemical changes in tangerine fruit peel during inffction of green mold and chilling injury = ผลของการใช้ความร้อนต่อการเปลี่ยนแปลงทางกายวิภาคและชีวเคมีของเปลือกผลส้มเขียวหวานระหว่างการเข้าทำลายของเชื้อราเขียวและการสะท้านหนาว / Sirisopha Inkhaen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0909si_tpg.pdf539 kBAdobe PDFView/Open
post0909si_abs.pdf495.08 kBAdobe PDFView/Open
post0909si_con.pdf490.64 kBAdobe PDFView/Open
post0909si_ch1.pdf429.56 kBAdobe PDFView/Open
post0909si_ch2.pdf893.98 kBAdobe PDFView/Open
post0909si_ch3.pdf800.45 kBAdobe PDFView/Open
post0909si_ch4.pdf9.84 MBAdobe PDFView/Open
post0909si_ch5.pdf424.57 kBAdobe PDFView/Open
post0909si_bib.pdf518.14 kBAdobe PDFView/Open
post0909si_app.pdf454 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.