Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 14 (Search time: 0.015 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2554
การสกัดไคโตซานจากเกล็ดปลานิลเพื่อการผลิตแผ่นฟิล์มที่บริโภคได้ = Chitosan extraction from fish scale of tilapia (Tilapia Nilotica) for edible film production / วีระยุทธ วีระพันธ์
วีระยุทธ วีระพันธ์
2554
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ชาเขียวผสมตะไคร้และชะเอม = Development of lemongrass and liquorices mixed green tea/ กนกวรรณ พรมจีน
กนกวรรณ พรมจีน
2554
การแยกเวย์โปรตีนจากน้ำเวย์โดยใช้เทคนิคการสร้างฟองแบบต่อเนื่อง = Whey protein recovery from cheese whey by Continuous foam fractionation technique / ศิริพงษ์ โคตรบรรเทา
ศิริพงษ์ โคตรบรรเทา
2554
การพัฒนาคุกกี้แป้งข้าวเจ้าที่ลดค่าดัชนีน้ำตาลด้วยสารทดแทนความหวานและเส้นใยอาหารจากเปลือกชั้นในของผลส้มโอ = Development of rice flour cookie with reduced glycemic index using sugar substittutes and dietary fiber from pomelo albedo / สุชาดา นกเถื่อน
สุชาดา นกเถื่อน
2554
กรรมวิธีการผลิตข้าวเหนียวกล้องอบพองด้วยเตาอบไมโครเวฟ = Processing of puffed brown sticky rice using microwave oven / จักรกฤษณ์ จิตจำนงค์
จักรกฤษณ์ จิตจำนงค์
2554
การเก็บกักแคโรทีนอยด์จากใบกะเพรา = Encapsulation of carotenoids from holy basil (ocimum sanctum L.) leaves / ทิพสุดา อาสาสรรพกิจ
ทิพสุดา อาสาสรรพกิจ
2554
การผลิตเนื้อลำไยบดอบแห้งโดยใช้เครื่องสเปาเต็ดเบดร่วมกับอนุภาคเฉื่อย = Production of dried longan using spouted bed dryer with inert particles / มยุรี ชมภู
มยุรี ชมภู
2554
ผลของสารสกัดจากใบพลูต่อความคงตัวต่อความร้อนของน้ำมันที่ใช้ปรุงอาหาร = Effect of betel leaves extract on thermal stability of cooking oil / วรรณกนก สวนแก้วมณี
วรรณกนก สวนแก้วมณี
2554
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ลูกชิ้นหมูลดไขมันและโซเดียม = Development of reduced fat and sodium pork ball / จาริญญา สุทธิ
จาริญญา สุทธิ
2554
การผลิตน้ำสลัดชนิดข้นลดแคลอรีเสริมสมุนไพร = Production of reduced calorie salad dressing fortified with herbs / อรพิน คนเที่ยง
อรพิน คนเที่ยง
Discover
Author
1
ศิริพงษ์ โคตรบรรเทา
1
ศุภนุช ใส่แปง
1
สุชาดา นกเถื่อน
1
อรพิน คนเที่ยง
.
< previous
Subject
2
เทคโนโลยีการผลิตอาหาร
1
กะเพรา -- การสกัด
1
กะเพรา -- คาโรทีนนอยด์ -- การวิเค...
1
การปรุงอาหาร
1
ข้าวกล้องงอก
1
ข้าวเหนียว -- การผลิต
1
ข้าวเหนียว -- การอบแห้ง
1
คาโรทีนนอยด์ -- การสกัด
1
คุกกี้
1
ชะเอม
.
next >