Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20451
Title: ผลของสารสกัดจากใบพลูต่อความคงตัวต่อความร้อนของน้ำมันที่ใช้ปรุงอาหาร = Effect of betel leaves extract on thermal stability of cooking oil / วรรณกนก สวนแก้วมณี
Authors: วรรณกนก สวนแก้วมณี
Keywords: สารสกัดจากพืช
ใบพลู
การปรุงอาหาร
Issue Date: 2554
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554
Gov't Doc #: ว 581.634 ว177ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1505199
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20451
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agip0354ws_tpg.pdf299.28 kBAdobe PDFView/Open
agip0354ws_abs.pdf184.24 kBAdobe PDFView/Open
agip0354ws_con.pdf166.18 kBAdobe PDFView/Open
agip0354ws_ch1.pdf169.47 kBAdobe PDFView/Open
agip0354ws_ch2.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open
agip0354ws_ch3.pdf261.5 kBAdobe PDFView/Open
agip0354ws_ch4.pdf393.25 kBAdobe PDFView/Open
agip0354ws_ch5.pdf157.82 kBAdobe PDFView/Open
agip0354ws_bib.pdf209.04 kBAdobe PDFView/Open
agip0354ws_app.pdf281.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.