Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 104 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2552การผลิตน้ำผึ้งผงจากน้ำผึ้งดอกทานตะวันโดยการอบแห้งแบบสุญญากาศและแบบแช่เยือกแข็ง = Production of honey powder from sunflower honey by vacuum and freeze drying techniques / ชนิตา ศิริรัตน์ชนิตา ศิริรัตน์
2554การยืดอายุการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มโดยการปรับกรดร่วมกับการเติมโซเดียมเบนโซเอต = Shelf life extension of Nam Prik Noom using acidification combined with sodium benzoate addition / พิทยาภรณ์ ตันติยากรพิทยาภรณ์ ตันติยากร
2554การผลิตน้ำผลไม้เข้มข้นพร้อมดื่มจากน้ำมะเกี๋ยงผสมน้ำหม่อน โดยการระเหยภายใต้สุญญากาศ = Production of ready to drink juice concentrate produced from Makiang and Mulberry Using Vacuum Evaporation / จิราวรรณ ถูกจิตร์จิราวรรณ ถูกจิตร์
2551การพัฒนาผลิตภัณฑ์ชัทนีย์จากลำไย = Development og longan chutney product / ชญานี ขุนสวัสดิ์ชญานี ขุนสวัสดิ์
2549คุณภาพของมะเดื่อฝรั่งที่ผ่านการอบแห้งด้วยเครื่องอบแห้งแบบถาด = Quality of common figs dehydrated by tray dryer / กิตตินันท์ ธรรมไชยกิตตินันท์ ธรรมไชย
2548ผลของสายพันธุ์มันฝรั่งการย่อยแป้งและการหมักต่อคุณภาพของวอดก้า = Effects of potato varieties, starch hydrolysis and fermentation on vodka quality / สุพรรษา ยังสุขเกษมสุพรรษา ยังสุขเกษม
2548การผลิตสุราขาวจากส่วนเหลือเมล็ดข้าวโพดหวานของกระบวนการผลิตข้าวโพดหวานบรรจุกระป๋อง = Distilled liquor production of sweet corn kernel wastes from canning process / สุมนา จันทรดีสุมนา จันทรดี
2548การสำรวจกระบวนการผลิตเนื้อลำไยอบแห้งในจังหวัดเชียงใหม่และลำพูน = Survey of the drying longan flesh in Chiang Mai and Lamphun provinces / จิติมาพร บัลลังค์แก้วจิติมาพร บัลลังค์แก้ว
2546ดัชนีการเก็บเกี่ยวของหม่อนผลสดพันธุ์เชียงใหม่ (Morus alba var. Chiangmai) ในและนอกฤดูการเก็บเกี่ยว / ปัทมาภรณ์ สุขบุญพันธ์ปัทมาภรณ์ สุขบุญพันธ์
2547เทคนิค Double Gel Diffusion สำหรับใช้พิสูจน์เนื้อสุกรและเนื้อโคปลอมปน = Double gel diffusion technique for identification of adulterated pork and beef / ชุลีพร ศักดิ์สง่าวงษ์ชุลีพร ศักดิ์สง่าวงษ์