Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRI: Independent Study (IS)
AGRI: Theses
AGRO: Independent Study (IS)
AGRO: Theses
ARC: Independent Study (IS)
ARC: Theses
BMEI: Independent Study (IS)
BMEI: Theses
CAMT: Independent Study (IS)
CAMT: Theses
ENG: Independent Study (IS)
ENG: Theses
GRAD-Sciences and Technology: Independent Study (IS)
GRAD-Sciences and Technology: Theses
ICDI: Independent Study (IS)
ICDI: Theses
MARITIME: Independent Study (IS)
MARITIME: Theses
SCIENCE: Independent Study (IS)
SCIENCE: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-18 of 18 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2548
ผลของอุณหภูมิที่ใช้เก็บรักษาต่อคุณภาพของผลลำไยพันธุ์ดอที่รมด้วยก๊าซซัลเฟอร์ไดออกไซด์ = Effect of storage temperatures on the quality of SO2 -treated longan fruit cv. Daw / อภิรดา รินพล
อภิรดา รินพล
2548
การสำรวจการแปรรูปและวิเคราะห์คุณภาพของผลลำไยอบแห้งทั้งเปลือกในจังหวัดเชียงใหม่และลำพูน = Survey of drying processes and quality assessment of dried whole longan fruit in Chiang Mai and Lamphun provinces / จารุพรรณ ปัญญาเทพ
จารุพรรณ ปัญญาเทพ
2549
ผลของวิธีการเก็บรักษาต่อคุณภาพและปริมาณกรดอีลาจิกในผลลำไยอบแห้ง = Effect of storage methods on quality and ellagic acid content of dried longan fruit / วรุตม์ พูลทวี
วรุตม์ พูลทวี
2545
ผลของสารถนอมอาหารและสารเคลือบผิวต่ออายุการวางจำหน่ายของผลลำไยพันธุ์ดอ / วันเพ็ญ ศรีชาติ
วันเพ็ญ ศรีชาติ
2546
ผลของการใช้ความร้อนต่อโปรตีนในเปลือกผลลำไยระหว่างการสะท้านหนาว = Effect of heat treatment on protein in Longan fruit peel during chilling injury / ศิริโสภา อินขะ
ศิริโสภา อินขะ
2545
ผลของโอโซนต่อการเก็บรักษาลำไย / สิคีริยา เรืองยุทธิการณ์
สิคีริยา เรืองยุทธิการณ์
2546
ผลของอุณหภูมิสูงต่อการลดอาการสะท้านหนาวของลำไย / ไพศอล หะยีสาและ
ไพศอล หะยีสาและ
2545
ผลของสารถนอมอาหารและสารเคลือบผิวที่รับประทานได้ ต่อคุณภาพของผลลำไยพันธุ์ดอหลังการเก็บเกี่ยว / ปิยจิตรา ศรีวรกุล
ปิยจิตรา ศรีวรกุล
Discover
Author
1
จารุพรรณ ปัญญาเทพ
1
จิติมาพร บัลลังค์แก้ว
1
ณภัทร ปวีณพงษ์พัฒน์
1
ธีระ อัมระปาล
1
ประสิทธิ์ แก่นแก้ว
1
ปิยจิตรา ศรีวรกุล
1
พงษ์ศักดิ์ แก้วจินดา
1
พรรณทิพา บุญอินทร์
1
วรุตม์ พูลทวี
1
วัชรี สุขวิวัฒน์
.
next >
Subject
6
ลำไย -- การอบแห้ง
5
ลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว
3
ลำไย -- ลำพูน
3
ลำไย -- เชียงใหม่
2
ผลไม้ -- การเคลือบผิว
2
ลำไย -- พันธุ์ดอ
2
ลำไยอบแห้ง
2
สารเคลือบผิว
2
อุณหภูมิ
2
โอโซน
.
next >
Date issued
3
2549
7
2548
3
2547
2
2546
3
2545