Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28355
Title: ผลของสารถนอมอาหารและสารเคลือบผิวที่รับประทานได้ ต่อคุณภาพของผลลำไยพันธุ์ดอหลังการเก็บเกี่ยว / ปิยจิตรา ศรีวรกุล
Authors: ปิยจิตรา ศรีวรกุล
Keywords: ลำไย -- การเก็บและรักษา
สารเคลือบผิว
ผลไม้ -- การเคลือบผิว
สารถนอมอาหาร
Issue Date: 2545
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545
Gov't Doc #: ว/ภน 664.84 ป362ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1311033
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28355
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0945ps_tpg.pdf69.48 kBAdobe PDFView/Open
post0945ps_abs.pdf115.51 kBAdobe PDFView/Open
post0945ps_con.pdf425.97 kBAdobe PDFView/Open
post0945ps_ch1.pdf66.77 kBAdobe PDFView/Open
post0945ps_ch2.pdf360.79 kBAdobe PDFView/Open
post0945ps_ch3.pdf412.2 kBAdobe PDFView/Open
post0945ps_ch4.pdf6.33 MBAdobe PDFView/Open
post0945ps_ch5.pdf96.26 kBAdobe PDFView/Open
post0945ps_bib.pdf145.81 kBAdobe PDFView/Open
post0945ps_app.pdf41.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.