Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28355
Title: | ผลของสารถนอมอาหารและสารเคลือบผิวที่รับประทานได้ ต่อคุณภาพของผลลำไยพันธุ์ดอหลังการเก็บเกี่ยว / ปิยจิตรา ศรีวรกุล |
Authors: | ปิยจิตรา ศรีวรกุล |
Authors: | ปิยจิตรา ศรีวรกุล |
Keywords: | ลำไย -- การเก็บและรักษา;สารเคลือบผิว;ผลไม้ -- การเคลือบผิว;สารถนอมอาหาร |
Issue Date: | 2545 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545 |
Gov't Doc #: | ว/ภน 664.84 ป362ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1311033 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28355 |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0945ps_tpg.pdf | 69.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0945ps_abs.pdf | 115.51 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0945ps_con.pdf | 425.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0945ps_ch1.pdf | 66.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0945ps_ch2.pdf | 360.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0945ps_ch3.pdf | 412.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0945ps_ch4.pdf | 6.33 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0945ps_ch5.pdf | 96.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0945ps_bib.pdf | 145.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0945ps_app.pdf | 41.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.