Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-4 of 4 (Search time: 0.006 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2550แยมลำไยจากลำไยแช่แข็งโดยเทคโนโลยีความดันสูง = Jam from frozen longan by ultra-high pressure technology / พิชญา วิลาดพิชญา วิลาด
2550ผลของความดันสูงยิ่งและการผนึกกันอากาศต่อการเก็บรักษาระยะสั้นของ น้ำพริกหนุ่มที่ผลิตจากพริกพันธุ์จักรพรรดิ์ = Effects of Ultra-High pressure and hermetical seal on short-storage shelf life of Nam Prik Num from Chilli cv. Chakrapad / สุทธิศักดิ์ เจษฎาไพสิฐสุทธิศักดิ์ เจษฎาไพสิฐ
2550การเปรียบเทียบการเปลี่ยนสีของลิ้นจี่ (พันธุ์กวางเจา) ที่ถนอม ด้วยความดันสูงยิ่งและความร้อน = Comparison of colour change of Lychee (Lichi chinensis Sonn. (cv. Guang Jao)) preserved by ultra high pressure and heat treatments / สุนทรี สมแสงสุนทรี สมแสง
2550ผลของซิลิกาจากเถ้าแกลบต่อความทนแรงอัดของพอร์ซเลน = Effects of silica from rice husk ash on the compressive strength of porcelain / ธนิสสรา พินิจมนตรีธนิสสรา พินิจมนตรี