Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7884
Title: แยมลำไยจากลำไยแช่แข็งโดยเทคโนโลยีความดันสูง = Jam from frozen longan by ultra-high pressure technology / พิชญา วิลาด
Authors: พิชญา วิลาด
Keywords: แยมลำไย
ลำไยแช่แข็ง
ความดัน
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว 664 พ323ย
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421476
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7884
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0350pw_tpg.pdf593.4 kBAdobe PDFView/Open
food0350pw_abs.pdf456.55 kBAdobe PDFView/Open
food0350pw_con.pdf545.89 kBAdobe PDFView/Open
food0350pw_ch1.pdf465.68 kBAdobe PDFView/Open
food0350pw_ch2.pdf549.77 kBAdobe PDFView/Open
food0350pw_ch3.pdf528.41 kBAdobe PDFView/Open
food0350pw_ch4.pdf646.78 kBAdobe PDFView/Open
food0350pw_ch5.pdf468.37 kBAdobe PDFView/Open
food0350pw_bib.pdf468.03 kBAdobe PDFView/Open
food0350pw_app.pdf665.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.