Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7884
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพิชญา วิลาดen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:21Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:21Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664 พ323ยen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421476en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7884-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectแยมลำไยen_US
dc.subjectลำไยแช่แข็งen_US
dc.subjectความดันen_US
dc.titleแยมลำไยจากลำไยแช่แข็งโดยเทคโนโลยีความดันสูง = Jam from frozen longan by ultra-high pressure technology / พิชญา วิลาดen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0350pw_tpg.pdf593.4 kBAdobe PDFView/Open
food0350pw_abs.pdf456.55 kBAdobe PDFView/Open
food0350pw_con.pdf545.89 kBAdobe PDFView/Open
food0350pw_ch1.pdf465.68 kBAdobe PDFView/Open
food0350pw_ch2.pdf549.77 kBAdobe PDFView/Open
food0350pw_ch3.pdf528.41 kBAdobe PDFView/Open
food0350pw_ch4.pdf646.78 kBAdobe PDFView/Open
food0350pw_ch5.pdf468.37 kBAdobe PDFView/Open
food0350pw_bib.pdf468.03 kBAdobe PDFView/Open
food0350pw_app.pdf665.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.