Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28463
Title: ผลของสารบิวทิเลเตดไฮดรอกซีโทลูอีนและไอของเอทานอลต่อการหืนและคุณสมบัติอื่นของข้าวกล้อง = Effects of butylated hydroxytoluene and ethanol vapors on rancidity and other properties of brown rice / อัญญารัตน์ เอื่อตระกูล
Authors: อัญญารัตน์ เอื้อตระกูล
Authors: อัญญารัตน์ เอื้อตระกูล
Keywords: ข้าวกล้อง -- การเก็บและรักษา;ข้าว -- การเก็บและรักษา
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่: บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว 633.1868 อ113ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1430332
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28463
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0451aa_tpg.pdf530.47 kBAdobe PDFView/Open
post0451aa_abs.pdf504.9 kBAdobe PDFView/Open
post0451aa_con.pdf473.17 kBAdobe PDFView/Open
post0451aa_ch1.pdf496.83 kBAdobe PDFView/Open
post0451aa_ch2.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open
post0451aa_ch3.pdf586.12 kBAdobe PDFView/Open
post0451aa_ch4.pdf910.81 kBAdobe PDFView/Open
post0451aa_ch5.pdf526.63 kBAdobe PDFView/Open
post0451aa_ch6.pdf500.78 kBAdobe PDFView/Open
post0451aa_bib.pdf493.18 kBAdobe PDFView/Open
post0451aa_app.pdf651 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.