Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27653
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปรารถนา เอนกปัญญากุล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:40:42Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:40:42Z | - |
dc.date.issued | 2544 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 641.35 ป172ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1286891 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27653 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544 | en_US |
dc.subject | ผัก -- แง่โภชนาการ | en_US |
dc.subject | ผัก -- การเจือปนและการตรวจสอบ | en_US |
dc.subject | สังกะสี -- การวิเคราะห์ | en_US |
dc.subject | เกษตรกรรมธรรมชาติ -- เชียงใหม่. อำเภอเมือง | en_US |
dc.subject | เกษตรกรรมเคมี -- เชียงใหม่. อำเภอเมือง | en_US |
dc.title | การเปรียบเทียบปริมาณธาตุสังกะสีในผักที่ปลูกแบบเกษตรอินทรีย์และแบบเกษตรเคมี / ปรารถนา เอนกปัญญากุล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Health Sciences: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nutr0544pa_tpg.pdf | 1.15 MB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0544pa_abs.pdf | 63.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0544pa_con.pdf | 62.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0544pa_ch1.pdf | 176.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0544pa_ch2.pdf | 386.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0544pa_ch3.pdf | 118.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0544pa_ch4.pdf | 91.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0544pa_ch5.pdf | 174.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0544pa_bib.pdf | 127.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0544pa_app.pdf | 136.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.