Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27325
Title: การลดของเสียในการผลิตผักแช่แข็งโดยใช้เทคนิคซิกซ์ ซิกม่า = Waste reduction in frozen vegetable production using six sigma technique/ เนติ วัชระโชติพิมาย
Authors: เนติ วัชระโชติพิมาย
Authors: เนติ วัชระโชติพิมาย
Keywords: การจัดการผลิตภัณฑ์;ผักแช่แข็ง
Issue Date: 2554
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554
Gov't Doc #: ว 658.5 น543ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1506262
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27325
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.