Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27325
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเนติ วัชระโชติพิมายen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:13:29Z-
dc.date.available2014-09-18T09:13:29Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 658.5 น543กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1506262en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27325-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectการจัดการผลิตภัณฑ์en_US
dc.subjectผักแช่แข็งen_US
dc.titleการลดของเสียในการผลิตผักแช่แข็งโดยใช้เทคนิคซิกซ์ ซิกม่า = Waste reduction in frozen vegetable production using six sigma technique/ เนติ วัชระโชติพิมายen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.