Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27127
Title: ผลกระทบของการลวกด้วยน้ำร้อนต่ออัตราการอบแห้งลำไย = Effect of hot water blanching on Longan Drying Rate / ณัฐพงษ์ กีพงษ์
Authors: ณัฐพงษ์ กีพงษ์
Authors: ณัฐพงษ์ กีพงษ์
Keywords: ลำไย -- การอบแห้ง;ผลไม้ -- การอบแห้ง
Issue Date: 2553
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553
Gov't Doc #: ว 664.84 ณ113ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1478661
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27127
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.