Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27127
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ณัฐพงษ์ กีพงษ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:09:22Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:09:22Z | - |
dc.date.issued | 2553 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.84 ณ113ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1478661 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27127 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | ผลไม้ -- การอบแห้ง | en_US |
dc.title | ผลกระทบของการลวกด้วยน้ำร้อนต่ออัตราการอบแห้งลำไย = Effect of hot water blanching on Longan Drying Rate / ณัฐพงษ์ กีพงษ์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | ENG: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enen0353nk_tpg.pdf | 535.2 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0353nk_abs.pdf | 449.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enen0353nk_con.pdf | 479.6 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0353nk_ch1.pdf | 485.34 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0353nk_ch2.pdf | 756.4 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0353nk_ch3.pdf | 711.51 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0353nk_ch4.pdf | 787.54 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0353nk_ch5.pdf | 461.8 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0353nk_bib.pdf | 464.58 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
enen0353nk_app.pdf | 638.94 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.