Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20465
Title: ผลของวัตถุดิบและสภาวะการเอกซ์ทรูชันต่อสมบัติทางเคมี กายภาพ และลักษณะทางประสาทสัมผัสของขนมขบเคี้ยวผสมลำไย = Effects of raw materials and extrusion conditions on the physicochemical properties and sensory characteristics of longan mixed snack / ปวลี เหลียวตระกูล
Authors: ปวลี เหลียวตระกูล
Keywords: อาหารแปรรูป
ผลิตภัณฑ์ลำไย
กระบวนการอัดผ่านขึ้นรูป
อาหารว่าง
Issue Date: 2555
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555
Gov't Doc #: ว 664.024 ป177ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1525835
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20465
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
enfo30555pl_tpg.pdf1.77 MBAdobe PDFView/Open
enfo30555pl_abs.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open
enfo30555pl_con.pdf1.68 MBAdobe PDFView/Open
enfo30555pl_ch1.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open
enfo30555pl_ch2.pdf6.24 MBAdobe PDFView/Open
enfo30555pl_ch3.pdf3.57 MBAdobe PDFView/Open
enfo30555pl_ch4.pdf15.27 MBAdobe PDFView/Open
enfo30555pl_ch5.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open
enfo30555pl_bib.pdf2.68 MBAdobe PDFView/Open
enfo30555pl_app.pdf6.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.