Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20465
Title: ผลของวัตถุดิบและสภาวะการเอกซ์ทรูชันต่อสมบัติทางเคมี กายภาพ และลักษณะทางประสาทสัมผัสของขนมขบเคี้ยวผสมลำไย = Effects of raw materials and extrusion conditions on the physicochemical properties and sensory characteristics of longan mixed snack / ปวลี เหลียวตระกูล
Authors: ปวลี เหลียวตระกูล
Keywords: อาหารแปรรูป
ผลิตภัณฑ์ลำไย
กระบวนการอัดผ่านขึ้นรูป
อาหารว่าง
Issue Date: 2555
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555
Gov't Doc #: ว 664.024 ป177ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1525835
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20465
Appears in Collections:AGRO: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.