Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20465
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปวลี เหลียวตระกูลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:26:16Z-
dc.date.available2014-09-18T06:26:16Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว 664.024 ป177ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1525835en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20465-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectอาหารแปรรูปen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ลำไยen_US
dc.subjectกระบวนการอัดผ่านขึ้นรูปen_US
dc.subjectอาหารว่างen_US
dc.titleผลของวัตถุดิบและสภาวะการเอกซ์ทรูชันต่อสมบัติทางเคมี กายภาพ และลักษณะทางประสาทสัมผัสของขนมขบเคี้ยวผสมลำไย = Effects of raw materials and extrusion conditions on the physicochemical properties and sensory characteristics of longan mixed snack / ปวลี เหลียวตระกูลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.