Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20465
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปวลี เหลียวตระกูล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:26:16Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:26:16Z | - |
dc.date.issued | 2555 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.024 ป177ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1525835 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20465 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555 | en_US |
dc.subject | อาหารแปรรูป | en_US |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์ลำไย | en_US |
dc.subject | กระบวนการอัดผ่านขึ้นรูป | en_US |
dc.subject | อาหารว่าง | en_US |
dc.title | ผลของวัตถุดิบและสภาวะการเอกซ์ทรูชันต่อสมบัติทางเคมี กายภาพ และลักษณะทางประสาทสัมผัสของขนมขบเคี้ยวผสมลำไย = Effects of raw materials and extrusion conditions on the physicochemical properties and sensory characteristics of longan mixed snack / ปวลี เหลียวตระกูล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enfo30555pl_tpg.pdf | 1.77 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo30555pl_abs.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo30555pl_con.pdf | 1.68 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo30555pl_ch1.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo30555pl_ch2.pdf | 6.24 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo30555pl_ch3.pdf | 3.57 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo30555pl_ch4.pdf | 15.27 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo30555pl_ch5.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo30555pl_bib.pdf | 2.68 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo30555pl_app.pdf | 6.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.