Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20463
Title: การพัฒนาไส้อั่วลดไขมันและยืดอายุการเก็บรักษา = Development of reduced fat Thai Northern style sausage and shelf life extension / โสมศิริ สมถวิล
Authors: โสมศิริ สมถวิล
Keywords: ไส้อั่ว
ไส้อั่ว -- การเก็บและรักษา
อาหารไทย (ภาคเหนือ)
Issue Date: 2555
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555
Gov't Doc #: ว/ภน 641.5 ส868ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1523963
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20463
Appears in Collections:AGRO: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.