Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20463
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorโสมศิริ สมถวิลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:26:14Z-
dc.date.available2014-09-18T06:26:14Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 641.5 ส868กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1523963en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20463-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectไส้อั่วen_US
dc.subjectไส้อั่ว -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectอาหารไทย (ภาคเหนือ)en_US
dc.titleการพัฒนาไส้อั่วลดไขมันและยืดอายุการเก็บรักษา = Development of reduced fat Thai Northern style sausage and shelf life extension / โสมศิริ สมถวิลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.