Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20460
Title: การผลิตเปลือกในเสวรสอบแห้งเพื่อใช้เป็นเพกทินเมทอกซีต่ำและคาดคะเนอายุการเก็บรักษา = Production of dried passion fruit rind for using as low methoxyl pectin and shelf life estimation / กมลพรรณ อาสาสรรพกิจ
Authors: กมลพรรณ อาสาสรรพกิจ
Keywords: กะทกรกฝรั่ง -- เชียงใหม่. อำเภอดอยสะเก็ด
กะทกรกฝรั่ง -- การแปรรูป
การแปรรูปผลิตผลเกษตร
Issue Date: 2555
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555
Gov't Doc #: ว/ภน 664.804 ก167ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1518446
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20460
Appears in Collections:AGRO: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.