Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20460
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกมลพรรณ อาสาสรรพกิจen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:26:11Z-
dc.date.available2014-09-18T06:26:11Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 664.804 ก167กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1518446en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20460-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectกะทกรกฝรั่ง -- เชียงใหม่. อำเภอดอยสะเก็ดen_US
dc.subjectกะทกรกฝรั่ง -- การแปรรูปen_US
dc.subjectการแปรรูปผลิตผลเกษตรen_US
dc.titleการผลิตเปลือกในเสวรสอบแห้งเพื่อใช้เป็นเพกทินเมทอกซีต่ำและคาดคะเนอายุการเก็บรักษา = Production of dried passion fruit rind for using as low methoxyl pectin and shelf life estimation / กมลพรรณ อาสาสรรพกิจen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.