Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20425
Title: การผลิตไมโครแคปซูลของน้ำมันปลาสวายเผาะด้วยวิธีอบแห้งแบบพ่นฝอยและวิธีการทำแห้งแบบแช่เยือกแข็ง = Production of pangastus bocourti Sauvage oil microcapsule by spray drying and freeze drying / จิรชัย วรรณาลัย
Authors: จิรชัย วรรณาลัย
Authors: จิรชัย วรรณาลัย
Keywords: น้ำมันปลา
Issue Date: 2553
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553
Gov't Doc #: ว 665.02 จ372ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1480833
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20425
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0353jv_tpg.pdf605.95 kBAdobe PDFView/Open
food0353jv_abs.pdf555.27 kBAdobe PDFView/Open
food0353jv_con.pdf640.7 kBAdobe PDFView/Open
food0353jv_ch1.pdf668.29 kBAdobe PDFView/Open
food0353jv_ch2.pdf2.03 MBAdobe PDFView/Open
food0353jv_ch3.pdf892.36 kBAdobe PDFView/Open
food0353jv_ch4.pdf2.32 MBAdobe PDFView/Open
food0353jv_ch5.pdf529.55 kBAdobe PDFView/Open
food0353jv_bib.pdf901.68 kBAdobe PDFView/Open
food0353jv_app.pdf4.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.