Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20425
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจิรชัย วรรณาลัยen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:51Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:51Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 665.02 จ372กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1480833en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20425-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectน้ำมันปลาen_US
dc.titleการผลิตไมโครแคปซูลของน้ำมันปลาสวายเผาะด้วยวิธีอบแห้งแบบพ่นฝอยและวิธีการทำแห้งแบบแช่เยือกแข็ง = Production of pangastus bocourti Sauvage oil microcapsule by spray drying and freeze drying / จิรชัย วรรณาลัยen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0353jv_tpg.pdf605.95 kBAdobe PDFView/Open
food0353jv_abs.pdf555.27 kBAdobe PDFView/Open
food0353jv_con.pdf640.7 kBAdobe PDFView/Open
food0353jv_ch1.pdf668.29 kBAdobe PDFView/Open
food0353jv_ch2.pdf2.03 MBAdobe PDFView/Open
food0353jv_ch3.pdf892.36 kBAdobe PDFView/Open
food0353jv_ch4.pdf2.32 MBAdobe PDFView/Open
food0353jv_ch5.pdf529.55 kBAdobe PDFView/Open
food0353jv_bib.pdf901.68 kBAdobe PDFView/Open
food0353jv_app.pdf4.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.