Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20417
Title: การผลิตขนมขบเคี้ยวพองกรอบเสริมบัวบกโดยกระบวนการเอ็กซ์ทรูชัน = Processing of puffed snack fortified with pennywort by extrusion / นัทธียา ภวภูตานนท์
Authors: นัทธียา ภวภูตานนท์
Authors: นัทธียา ภวภูตานนท์
Keywords: อุตสาหกรรมขนมอบกรอบ;กระบวนการอัดผ่านขึ้นรูป;อาหารแปรรูป
Issue Date: 2552
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552
Gov't Doc #: ว 664.024 น114ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470136
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20417
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0952np_tpg.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open
food0952np_abs.pdf489.72 kBAdobe PDFView/Open
food0952np_con.pdf477.78 kBAdobe PDFView/Open
food0952np_ch1.pdf482.3 kBAdobe PDFView/Open
food0952np_ch2.pdf4.34 MBAdobe PDFView/Open
food0952np_ch3.pdf509.57 kBAdobe PDFView/Open
food0952np_ch4.pdf685.59 kBAdobe PDFView/Open
food0952np_ch5.pdf428.6 kBAdobe PDFView/Open
food0952np_bib.pdf507.82 kBAdobe PDFView/Open
food0952np_app.pdf915.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.