Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20417
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนัทธียา ภวภูตานนท์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:46Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:46Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 664.024 น114กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470136en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20417-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectอุตสาหกรรมขนมอบกรอบen_US
dc.subjectกระบวนการอัดผ่านขึ้นรูปen_US
dc.subjectอาหารแปรรูปen_US
dc.titleการผลิตขนมขบเคี้ยวพองกรอบเสริมบัวบกโดยกระบวนการเอ็กซ์ทรูชัน = Processing of puffed snack fortified with pennywort by extrusion / นัทธียา ภวภูตานนท์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0952np_tpg.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open
food0952np_abs.pdf489.72 kBAdobe PDFView/Open
food0952np_con.pdf477.78 kBAdobe PDFView/Open
food0952np_ch1.pdf482.3 kBAdobe PDFView/Open
food0952np_ch2.pdf4.34 MBAdobe PDFView/Open
food0952np_ch3.pdf509.57 kBAdobe PDFView/Open
food0952np_ch4.pdf685.59 kBAdobe PDFView/Open
food0952np_ch5.pdf428.6 kBAdobe PDFView/Open
food0952np_bib.pdf507.82 kBAdobe PDFView/Open
food0952np_app.pdf915.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.