Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20416
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ฐิติยวดี วงศ์ธิดา | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:46Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:46Z | - |
dc.date.issued | 2522 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.8044 ฐ343ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470135 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20416 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | สารยับยั้ง | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | เทคโนโลยีการผลิตอาหาร | en_US |
dc.title | การคัดเลือกสารยับยั้งการเกิดสีน้ำตาลของเนื้อมะม่วงอบแห้งพันธุ์โชคอนันต์ = Selection of anti-browning agents for dried mango (cv. Chok-Anan) flesh / ฐิติยวดี วงศ์ธิดา | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0552tw_tpg.pdf | 570.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552tw_abs.pdf | 513.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552tw_con.pdf | 529.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552tw_ch1.pdf | 472.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552tw_ch2.pdf | 977.27 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552tw_ch3.pdf | 533.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552tw_ch4.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552tw_ch5.pdf | 470.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552tw_bib.pdf | 2.58 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0552tw_app.pdf | 851.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.