Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20416
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorฐิติยวดี วงศ์ธิดาen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:46Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:46Z-
dc.date.issued2522en_US
dc.identifier.govdocว 664.8044 ฐ343กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470135en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20416-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectสารยับยั้งen_US
dc.subjectมะม่วง -- การอบแห้งen_US
dc.subjectเทคโนโลยีการผลิตอาหารen_US
dc.titleการคัดเลือกสารยับยั้งการเกิดสีน้ำตาลของเนื้อมะม่วงอบแห้งพันธุ์โชคอนันต์ = Selection of anti-browning agents for dried mango (cv. Chok-Anan) flesh / ฐิติยวดี วงศ์ธิดาen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0552tw_tpg.pdf570.81 kBAdobe PDFView/Open
food0552tw_abs.pdf513.16 kBAdobe PDFView/Open
food0552tw_con.pdf529.28 kBAdobe PDFView/Open
food0552tw_ch1.pdf472.39 kBAdobe PDFView/Open
food0552tw_ch2.pdf977.27 kBAdobe PDFView/Open
food0552tw_ch3.pdf533.77 kBAdobe PDFView/Open
food0552tw_ch4.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open
food0552tw_ch5.pdf470.67 kBAdobe PDFView/Open
food0552tw_bib.pdf2.58 MBAdobe PDFView/Open
food0552tw_app.pdf851.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.