Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20415
Title: | การผลิตน้ำหม่อนเข้มข้นโดยเทคนิคการทำให้เข้มข้นแบบแช่เยือกแข็ง = Processing of concentrated mulberry juice using freeze concentration technique / ปัทมา พงษ์เกษ |
Authors: | ปัทมา พงษ์เกษ |
Authors: | ปัทมา พงษ์เกษ |
Keywords: | วิทยาศาสตร์การอาหาร;หม่อน;เทคโนโลยีการผลิตอาหาร |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 |
Gov't Doc #: | ว 664 ป114ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470134 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20415 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1052pp_tpg.pdf | 674.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052pp_abs.pdf | 496.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052pp_con.pdf | 472.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052pp_ch1.pdf | 488.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052pp_ch2.pdf | 934.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052pp_ch3.pdf | 513.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052pp_ch4.pdf | 659.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052pp_ch5.pdf | 463.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052pp_bib.pdf | 517.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052pp_app.pdf | 1.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.